LOZEN BOER 33-35,
9080 ZEVENEKEN
09 355 56 49
INFO@VANPETEGHEMHOUT.BE

TUIN

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment van hout voor uw tuin.

Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Terrasplanken - Padouk

Padouk is zeer duurzaam (duurzaamheidsklasse I), het is een vormvaste houtsoort, die geen onderhoud vraagt. Na langere periode kleurt het hout zilvergrijs.

Padouk is geschikt voor terrassen, maar met zijn fraaie kleur is het ook ideaal als hout voor gevelbekleding.

Terrasplanken - Bangkirai

Bangkirai is een duurzame hardhoutsoort die wordt toegepast bij terrassen. Het is gemakkelijk te bewerken en is zeer duurzaam. Van een terras in Bangkirai kun je jarenlang ongestoord plezier van hebben en het heeft weinig onderhoud nodig.

Planchetten

We beschikken over twee soorten tuin- / huisplanchettten: een rabatprofiel voor een landelijke stijl en een strak profiel met platband.

Ook blokhutplanchetten onder druk geimpregneerd, 28mm dik in diverse lengtes.

Bekijk onze beschikbare formaten

Tuinschermen

Tuinschermen zijn ideaal om snel een mooie afsluiting rond je tuin te plaatsen en voor de nodige privacy te zorgen. Ze vergen weinig onderhoud en kunnen voor een lange levensduur ook met betonpalen en betonplaatje gezet worden.

Onze tuinschermen en tuinpalen zijn onder druk geïmpregneerd om ze tegen vocht en houtrot te beschermen. Kom langs in onze winkel en ontdek ons aanbod tuinschermen en ander tuinhout .

Bekijk onze beschikbare formaten

Steigerhout

Steigerhout zijn spellingplanken die gedurende 3 jaar in de bouw gebruikt worden. Door regen, wind en intensief gebruik krijgt de plank een verweerde grijze look.

U kan bij ons ook terecht voor nieuw steigerhout. Dit zijn nieuwe planken die hun grijze kleur verkrijgen door grijze olie.

Vraag vrijblijvend meer informatie