LOZEN BOER 33-35,
9080 ZEVENEKEN
09 355 56 49
INFO@VANPETEGHEMHOUT.BE

PARKET – LAMINAAT – VINYL

Van Peteghem Hout & Interieur biedt u een ruime keuze van parket, laminaat en vinyl aan. Hieronder vindt u een ruim assortiment van vloeren die perfect kunnen passen bij uw interieur!

Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Quick-Step

Bij Quick-Step heeft u een ruime keuze aan laminaat-, parket- en vinylvloeren. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en passen binnen elke stijl. Neem zeker ook een kijkje op de Quick-Step website.

Meister

Meister-vloeren zijn robuust, hebben een hoog weerstandsvermogen, zijn makkelijk in onderhoud en hebben een uniek uiterlijk. Laat u inspireren door een bezoek aan hun website.

Lamett

Lamett staat voor kwaliteit, zorg en service. Het gamma van Lamett gaat van budgetvriendelijke vloeren tot heel gesofisticeerd parket. Bekijk het gamma op hun website.

Floorify

Floorify vloeren zijn rigide kunststofvloeren die het beste van 2 werelden combineren: de warme uitstraling van parket met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te installeren. De vloeren zijn opgebouwd uit 4 verschillende lagen die allemaal in 1 keer geperst worden.

Neem zeker een kijkje op de Floorify-website.

Onderhoudsproducten

Het onderhoud van uw parket en laminaat zorgt voor een hoog gebruikscomfort en een langere levensduur. Wij helpen u bij het kiezen van het ideale product. U kan in onze winkel altijd terecht voor de producten van Quick Step, Osmo, Woca.

Vraag vrijblijvend meer informatie