LOZEN BOER 33-35,
9080 ZEVENEKEN
09 355 56 49
INFO@VANPETEGHEMHOUT.BE

STEIGERHOUT – BARNWOOD -PARKET – LAMINAAT – VINYL

Van Peteghem Hout & Interieur biedt u een ruim assortiment van vloeren aan die perfect kunnen passen bij uw interieur! Er is een ruime keuze aan parket, laminaat en vinyl. Daarnaast vindt u bij ons ook een mooie selectie van steigerhout voor binnen en barnwood.

Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meister

Mooi wonen houdt niet op bij het vormgeven van de vloer en het kiezen van meubels. Denk ook altijd aan de wanden en plafonds! Er bestaan zoveel mogelijkheden om ruimtes een heel individuele touch te geven. Met onze hoogwaardige wandpanelen en plafondpanelen bijvoorbeeld. Ze besparen u werk door uitvoerig plamuren en schuren van wanden of het aanbrengen van behang overbodig te maken. Bovendien blijft geen enkele wens onvervuld met de panelen van MEISTER, aangezien ze met verschillende decors verkrijgbaar zijn. U kunt kiezen uit hoogwaardige dessins met de imitaties van hout of steen, en nog vele andere decors.

Laat u inspireren door een bezoek aan hun website.

Parador

Voor een tijdloze bekleding van uw wanden en plafonds zorgen Parador panelen en  ClickBoard. Doorslaggevende voordelen van een plafond- en wandbekleding zijn de optische upgrade van beschadigde ruwe plafonds, de gebruiksmogelijkheden van lichtsystemen, de inbouw van installatieleidingen, de verbeterde geluidsisolatie ten opzichte van woningen erboven, maar ook gelijktijdig de mogelijkheid, plafonds door een vrijhangend deel in de hoogte te verminderen.

De Parador wand/plafond producten onderscheiden zich door een modern uitzicht voor veel toepassingsmogelijkheden voor wand, plafond en zolderetage.

Panidur

De Panidur-collectie is erg veelzijdig: u vindt bij ons een paneel voor elke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een overschilderbaar paneel voor wand of plafond, een watervast paneel voor uw douchewand, een vochtbestendig plafond voor uw badkamer, een paneel om een mooie accentmuur in uw woonkamer te maken,… u vindt ze bij ons allemaal.

Maestro

Maestro biedt praktische plafondpanelen die in elk interieur en in elke ruimte passen. De panelen zijn bijzonder eenvoudig te installeren, en dat al in één dag tijd! De panelen zijn robuust en onderhoudsvriendelijk. Je maakt ze eenvoudig schoon met een vochtige doek. Maak je keuze uit de uitgebreide collectie aan decoren gaande van houtlook, tot beton- en marmerlook.

Steigerhout

Steigerhout zijn stellingplanken die gedurende 3 jaar in de bouw gebruikt worden. Door regen, wind en intensief gebruik krijgt de plank een verweerde grijze look.

U kan bij ons ook terecht voor nieuw steigerhout. Dit zijn nieuwe planken die hun grijze kleur verkrijgen door grijze olie.

Barnwood

Barnwood, ook wel recuphout genoemd, is afkomstig van oude schuren (vooral uit Oost-Europa) die gestript worden. Deze planken kunnen perfect gebruikt worden binnenshuis voor wandbekleding of voor de gevelbekleding buiten. De verweerde planken geven een warm karakter aan de woning.

3D Wandbekleding

Deze 3D houten wandbekleding bestaan uit recuphout en worden manueel samengesteld.

Je kan ze verkrijgen in verschillende Formaten en houtsoorten.

Onderhoudsproducten

Het onderhoud van uw parket en laminaat zorgt voor een hoog gebruikscomfort en een langere levensduur. Wij helpen u bij het kiezen van het ideale product. U kan in onze winkel altijd terecht voor de producten van Quick Step, Osmo, Woca.

Vraag vrijblijvend meer informatie