LOZEN BOER 33-35,
9080 ZEVENEKEN
09 355 56 49
INFO@VANPETEGHEMHOUT.BE

GEVEL & DAKBEKLEDING

Met gevelbekleding kunt u uw woning een unieke uitstraling geven. Het is de perfecte manier om een gevel te verbergen die beschadigd of verouderd is. Om de esthetiek van uw gevel naar omhoog te krikken zijn er een aantal mogelijkheden.

Ofwel kiest u voor plaatmateriaal, waarbij we samenwerken met Eternet, Trespa en Rockpanel. U kunt dit tevens gebruiken voor de afwerking van uw dak.

Ofwel kiest u voor een houten gevelbekleding. Deze gevelbekleding heeft u met latten (open voeg) of met planchetten (tand en groef).

Voor uw dak kunt u bij ons terecht voor alle onderdak folies en het uitgebreid gamma van Velux.

Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Eternit sidings

Met Eternit sidings kiest u voor een duurzaam en eigentijds materiaal. Geen wonder dat dit dus vaak gekozen wordt bij renovaties om een mooi geheel te creëren tussen uw nieuwe aanbouw en uw bestaande woning.

Maar wist u dat u ook een nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Eternit gevelstroken kan voorzien? Zo past uw woonst helemaal bij uw stijl! Voor de meest recente productinformatie kan u steeds terecht op de website van Eternit.

Eternit sidings

Trespa

Trespa International B.V. is een mondiale, toonaangevende ontwikkelaar van plaatmaterialen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Breng zeker een bezoek aan de website van Trespa voor recente productinformatie.

Trespa

Rockpanel

Met het duurzame Rockpanel plaatmateriaal creëert u de mooiste gevels en werkt u uw dakrand af.

Stel geen grenzen aan uw inspiratie en realiseer uw droom!

Voor de meest recente productinformatie kunt u steeds terecht op de website van Rockpanel.

Rockpanel

Planchetten

Ceder is een Canadese houtsoort met een fraaie tekening en een laag gewicht. De combinatie van eigenschappen maakt deze houtsoorten uitermate geschikt voor binnen-en buitentoepassingen. Red Cedar kan onbehandeld buiten worden toegepast. Onder invloed van weersomstandigheden zal het hout op termijn een zilvergrijze teint verkrijgen. Uiteraard is deze ook uitstekend te verduurzamen met een transparante of dekkende coating.

Padouk heeft origineel een koraalrode kleur. Deze planken zullen bij blootstelling aan regen en zon, heel snel mooi egaal vergrijzen, met een mooie typerende hardhout uitstraling. De ideale bekleding voor de gevel van uw woning, aanbouw of tuinhuis.

Planchetten

Velux

U kunt bij ons steeds terecht voor het VELUX ASSORTIMENT.

Het productprogramma bestaat uit zolderramen en dakvensters. Daarnaast levert het bedrijf raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieproducten, elektrische bedieningssytemen en zonnepanelen voor op het dak.

Voor de meest recente productinformatie kunt u steeds terecht op de website van Velux.

Velux

Thermowood

Thermowood is een zeer duurzame houtsoort en erg geschikt voor buitengebruik zoals bv. gevelbekleding en terrasplanken.

Het is goed bestand tegen vocht en vormvast. Thermowood gevelbekleding is omwille van zijn lagere kostprijs een goed alternatief voor hardhout. Thermowood grenen en ayous hebben wij steeds op stock.

Andere houtsoorten zijn op bestelling.

Thermowood

Onderdak folies

U kan bij ons terecht voor diverse onderdakfolies.

Korafleece Plus

Delta Vitaxx Plus

Delta Fassades Plus

Delta-Maxx Plus

Celit 3D

Vraag vrijblijvend meer informatie