LOZEN BOER 33-35,
9080 ZEVENEKEN
09 355 56 49
INFO@VANPETEGHEMHOUT.BE

DEUREN

In onze toonzaal kunt u terecht voor een ruime keuze aan binnendeuren, aangepast aan de stijl van uw interieur. Ze geven uw woning een extra dimensie. Afhankelijk van uw noden en wensen heeft u de keuze uit verschillende types deuren. Er is keuze uit diverse houtsoorten en elke deur kan desgewenst met standaardmaten of op maat worden gemaakt. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst.
Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Stijldeuren - Massieve deuren

Massieve deuren vragen vakmanschap. U kunt ze krijgen in verschillende houtsoorten en in diverse stijlen zoals klassiek, landelijk, eigentijds of modern.

Massieve deuren hebben van nature een stevige, warme uitstraling en geven extra vorm aan uw interieur.

Stijldeuren - Fineerdeuren

We beschikken over een ruim assortiment fineer designdeuren, geschikt voor elke moderne woning. De houtsoort waarmee een fineerdeur wordt bedekt, alsook de richting waarin het fineer is aangebracht, bieden verschillende mogelijkheden.

Naast vlakke eiken fineerdeuren kunnen ook decoratieve lijnmotieven in de fineerzaag worden gefreesd.

Onze deuren worden afgewerkt met een beits en een watergedragen vernis.

Stijldeuren - Gelakte deuren

De stijlvolle binnendeuren worden gelakt met milieuvriendelijke, watergedragen UV-lakken. Geen organische oplosmiddelen en dus ook geen uitstoot van schadelijke stoffen.

We beschikken over een ruime keuze stijl- en designdeuren die naar de wensen van de klant kunnen gelakt worden.

Moderne deuren - Verfdeuren

Verfdeuren of tubespaandeuren hebben van binnen een spaanderplaat met luchtkanalen. Deze deuren worden afgewerkt met een laagje grondverf en kunnen door de klant verder geschilderd worden.

Indien u het wat moderner wilt, kan er bij ons een motief worden ingefreesd. We beschikken steeds over een voorraad ingelaste verfdeuren.

Moderne deuren - Blokdeuren

In de wereld van de deuren zijn de blokdeuren de nieuwste trend. Dit is een deur die volledig in de muur wordt geplaatst waardoor er een doorlopende wand wordt gecreëerd.

Om het effect groter te maken wordt een blokdeur afgewerkt in dezelfde kleur van de wand. Standaard worden ze voorzien van onzichtbare scharnieren.

Moderne deuren - Formica deuren

Volle tubespaandeuren zijn deuren bekleed met een laminaat verkrijgbaar in diverse kleuren en houtmotieven.

Deze deuren hoeven niet meer te worden geverfd. De klassementen en omlijstingen worden in dezelfde kleur afgewerkt. Deze deuren kunnen afgewerkt worden met zichtbare of verdoken scharnieren.

Moderne deuren - Glazen deuren

Glazen deuren zijn ideaal om veel licht door te laten. Er zijn verschillende glassoorten. U kunt uw deur geheel of gedeeltelijk zandstralen voor uw privacy of voor de esthetische waarde ervan. Er is een ruime keuze aan motieven.

Elk van onze deuren is verkrijgbaar als schuifdeur, voor eender welke toepassing (het scheiden van kamers, een dressing). Ideaal om ruimte te sparen.

Moderne deuren - Project deuren

Degelijke, volledig afgewerkte deuren, op maat van uw budget. Een alternatief voor de schilderdeuren die nadien nog moeten worden geverfd!

Ook kan u hier terecht voor een deur met houtnerf in CPL bekleding. Voor deze deuren werken we samen met het Duitse merk PRUM.

Invisible deuren - XinniX doors

XinniX ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor binnendeuren. Met onze constructie-elementen is het mogelijk een tijdloos mooi interieur te creëren.

Elk systeem voor draaideuren is een samengesteld frame bestaande uit wit voorgelakte aluminium profielen (RAL 9016 SA30 – primerlaag) die bewerkt zijn om het beslag, dat inbegrepen is in het pakket, verborgen te kunnen monteren.

Xinnix schuifdeursystemen zijn constructie-elementen die bestaan uit een geheel van aluminium profielen en het bijhorende verborgen beslag.

Invisible deuren - Invers deuren

Invers deuren of indraaiende deuren zorgen ervoor dat u in een gang geen opvallende deuropeningen heeft en creëert het effect van een volledig strakke muur te hebben door het deurblad in lijn met de muur te plaatsen.

Zowel XinniX doors als Sensa Doors hebben dit type deur in hun gamma.

Stalen deuren

Stalen deuren vormen een blikvanger in uw woning. Er wordt gewerkt met veiligheidsglas.

Stalen deuren zijn geschikt voor elke woningstijl, maar worden vaak geïntegreerd in een landelijke woonsfeer.

Deurkrukken

We hebben diverse modellen deurkrukken. Deze zijn leverbaar binnen de week.

Vraag vrijblijvend meer informatie